Home » COVID-19

COVID-19 


Bij NOVA Badkamers & Keukens staat de gezondheid van u en onze medewerkers voorop. We houden regelmatig de adviezen van het RIVM in de gaten en passen onze werkwijze aan waar dit nodig is. Ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus willen wij u graag informeren over de tijdelijke werkwijze die wij nu moeten hanteren. 


Showroom

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom. We zorgen ervoor dat de veel gebruikte oppervlakten regelmatig worden ontsmet. Voor u als bezoeker is er in onze showroom een pomp aanwezig waarmee de handen ontsmet kunnen worden. We schudden geen handen en we houden 1,5 meter afstand. Ook bij de bureaus waar de gesprekken worden gevoerd hebben wij ingericht volgens de normen.


Badkamer inmeten 

Voor badkamers geldt dat we voorlopig niet meer bij de klant thuis komen inmeten. We vragen de klant om zelf de afmetingen en de foto's (en eventueel video's) mee te nemen naar de afspraak. Dit geeft ons voldoende inzicht van de badkamer en kunnen wij alsnog een 3D ontwerp maken. 


Keuken inmeten

Bij de keuken komen wij pas inmeten nadat een keuken wordt verkocht en voordat de keuken wordt door ons wordt besteld. Voor de keukenbestelling dienen we in het bezit te zijn van de exacte maten. Voor de eerste afspraak vragen wij de klant om de afmetingen en de foto's van de keuken mee te nemen naar de afspraak, dit hoeft niet precies op maat te zijn.


Hebt u naar aanleiding van de bovengenoemde punten nog vragen?

Mocht u vragen hebben of is er iets toch niet helemaal duidelijk? Neemt dan gerust contact op met onze collega's via 033 - 303 89 04.