Home » Over ons

OVER ONSNOVA Badkamers en Keukens is een jong bedrijf waarin ervaren collega's voor u klaarstaan. Bij NOVA Badkamers & Keukens doen wij ons uiterst best om badkamers, tegels, sanitair en keukens met zeer goede kwaliteit voor de beste prijs te leveren. Met onze technische achtergrond gaan wij ervan uit om de beste technische advies aan u te verstrekken.


Onze showroom

In onze showroom treft u diverse opstellingen aan van badkamers en keukens welke wij voor u hebben samengesteld. Wij laten u op deze manier wat voorbeelden zien en proberen u hiermee te inspireren, zodat u ideeën kunt opdoen voor uw eigen woning.


Onze werkwijze

Wanneer u uw eigen combinatie van bijvoorbeeld tegels en sanitair hebt gekozen, tekenen wij de nieuwe plan uit in een 3D programma. De afmetingen hebben wij, nadat we bij u thuis hebben ingemeten, toegepast in onze 3D tekening. De tekening wordt precies gemaakt met de exacte afmetingen van uw badkamer of keuken.
Bij de 3D tekening laten we zien wat wel en niet praktisch kan zijn, bijvoorbeeld hoe de indeling is van uw badkamer en keuken en of dit wel praktisch kan zijn wanneer u deze gebruikt. Bij uw badkamertekening kunt u bijvoorbeeld zien of de gekozen tegels en sanitair voor uw badkamer wel bij elkaar past. Op de keukentekening kunt u de keukenkasten, apparatuur en de indeling zien in 3D. De tekeningen kunnen we naar uw wensen en in overleg gaan aanpassen.

De duur van een badkamerrenovatie duurt gemiddeld twee tot drie weken. De plaatsing van een keuken duurt meestal ruim twee dagen.