Home » Over ons » Over Erdem

OVER ERDEM


Erdem Yalcin is werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens als onze projectbegeleider. Erdem is 31 jaar, gehuwd en woonachtig in Bunschoten-Spakenburg. Erdem is naast zijn werk actief met sporten, voornamelijk fitnessen. Ook houdt hij erg van reizen. De mooiste natuurplekken op de wereld opzoeken vindt hij geweldig!


Achtergrond

Erdem heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding voor loodgieter, elektrotechniek en beveiliging. Techniek en bouw is toch zijn interessegebied geweest, hierdoor heeft hij voorheen gewerkt bij een installatiebedrijf als loodgieter. Zijn broer Erkan heeft in 2015 zijn installatiebedrijf opgericht en heeft Erdem gevraagd om bij hem te komen werken. Erdem durfde de uitdaging wel aan om zijn broer hierbij te ondersteunen.


Van installatie naar badkamers
Nadat zijn broer NOVA Badkamers & Keukens had opgericht, begeleidt hij als projectbegeleider het renovatietraject van de badkamers. Hij meet badkamers en keukens in, houdt contact met de klanten over de voortgang van de renovatie, zorgt dat alles volgens planning loopt en levert de badkamers op.


Familiebedrijf
Erdem vindt het bedrijf leuk, omdat het een echt familiebedrijf is. Daarnaast is er veel afwisseling en flexibiliteit in zijn werk. Het leukste van zijn vak vindt hij de opleveringen van de badkamers. "Je ziet klanten die erg blij zijn met hun badkamer. Dat moment maak je samen met ze mee en dat is erg leuk. De badkamer is immers een ruimte waar de klant een langere periode gebruik van gaat maken".