Over ons.

NOVA Badkamers en Keukens is een jong bedrijf waarin ervaren collega's voor u klaarstaan. Bij NOVA Badkamers & Keukens doen wij ons uiterst best om badkamers, tegels, sanitair en keukens met zeer goede kwaliteit voor de beste prijs te leveren. Met onze technische achtergrond gaan wij ervan uit om de beste technische advies aan u te verstrekken.

Onze showroom.

In onze showroom treft u diverse opstellingen aan van badkamers en keukens welke wij voor u hebben samengesteld. Wij laten u op deze manier wat voorbeelden zien en proberen u hiermee te inspireren, zodat u ideeën kunt opdoen voor uw eigen woning.

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze?

Wanneer u uw eigen combinatie van bijvoorbeeld tegels en sanitair hebt gekozen, tekenen wij het nieuwe plan uit in een 3D programma. De afmetingen hebben wij, nadat u deze hebt aangeleverd, toegepast in onze 3D tekening. De tekening wordt gemaakt met de geleverde afmetingen van uw badkamer of keuken. Nadat de overeenkomst is getekend zullen wij, alvorens wij een bestelling plaatsen, bij u thuis gaan inmeten.

De 3D tekening
Bij de 3D tekening laten we zien wat wel en niet praktisch kan zijn, bijvoorbeeld hoe de indeling is van uw badkamer en keuken en of dit wel praktisch kan zijn wanneer u deze gebruikt. Bij uw badkamertekening kunt u bijvoorbeeld zien of de gekozen tegels en sanitair voor uw badkamer wel bij elkaar past. Op de keukentekening kunt u de keukenkasten, apparatuur en de indeling zien in 3D. De tekeningen kunnen we naar uw wensen en in overleg gaan aanpassen.

Hoe lang duurt een badkamerrenovatie?

Na het inmeten en het maken van het ontwerp duurt de badkamerrenovatie gemiddeld twee tot drie weken, tenzij er na het sloopwerk onzichtbare extra werk aanwezig is die de oplevering kunnen vertragen. In dat geval houden wij de klant hierover op de hoogte.

Hoe lang duurt de plaatsing van een keuken?

De plaatsing van een keuken duurt meestal ruim twee dagen mits er geen meerwerk is die wij moeten uitvoeren (bijvoorbeeld stucwerk, leidingwerk, koofombouw etc.) Bij timmerwerk, leidingwerk en stucwerk en plaatsing kan het tot twee weken duren in verband met de ‘droogtijd’ van het stucwerk.

Wat kost een nieuwe badkamer of keuken?

De kosten voor een nieuwe badkamer of keuken zijn afhankelijk van de afmetingen en de keuzes van materialen. Voor een keuken kan de grootte van de keuken, merkkeuze van apparatuur of het soort werkblad invloed hebben op de prijs. Voor de badkamer heeft de grootte van de badkamer invloed op de prijs. Hoe groter de badkamer, hoe meer tegels er noodzakelijk is. Daarnaast is de kleur van de kranen ook van belang. Voorbeeld: zwarte kranen kosten meer dan rvs-kranen. Ook is het van belang of wij ook moeten zorgdragen voor de renovatie. Als wij zorg moeten dragen voor bijvoorbeeld een verlaagd plafond met spotjes, extra nisjes of meer/minder leidingwerk, dab zijn dat factoren die ook de hoogte van de prijs bepalen. Wij kunnen daarom geen prijs van tevoren geven, want ieder badkamer heeft afwijkende afmetingen en werkzaamheden. Voor een exacte prijs en advies raden wij aan om een afspraak te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website of via onderstaande contactgegevens.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Contact opnemen kan ons dit contactformulier, via de mail: info@novabadkamerskeukens.nl of telefoonnummer: 033 - 303 89 04.

Kan ik een afspraak maken om de showroom te bezoeken?

Ja, dat kan! Klik hier om een afspraak te maken.