Opinion

NIEUWE HOOFDSPONSOR SELECTIE: NOVA BADKAMERS EN KEUKENS

Eda Yalcin

NIEUWE HOOFDSPONSOR SELECTIE: NOVA BADKAMERS EN KEUKENS

Cobu Boys heeft een nieuwe Hoofdsponsor Selectie: Nova Badkamers en Keukens. Directeur Erkan Yalcin van het bedrijf uit Bunschoten-Spakenburg heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan onze club.

Tot voor kort had Erkan helemaal geen plannen om zijn bedrijf te promoten via sponsoring, maar toen Johan Flipse hem benaderde, begon het bij de 34-jarige vader van twee kinderen toch te kriebelen. "Ik heb Johan leren kennen, omdat hij klant bij mij werd. We hadden meteen een leuke klik. Op een gegeven moment benaderde hij mij met de vraag of ik erover na wilde denken om sponsor te worden van Cobu Boys, waar Johan als hoofdtrainer aan de slag gaat. Ik kreeg een enthousiast verhaal te horen over deze club, die ik uit mijn verleden al kende als speler van HVC. Johan schetste een beeld van een gezellige vereniging, waar alles strak is georganiseerd en er op veel vlakken een nieuwe start wordt gemaakt. Aangezien ik Johan vertrouw en in zijn verhaal geloof, heb ik uiteindelijk ´ja´ gezegd. Ik vind het leuk om geld te geven aan een goed doel. En het lijkt me ook wel mooi om de naam van mijn eigen bedrijf op al die shirts te zien staan. Ik ben zeker van plan om komend seizoen een aantal keren langs te komen om te kijken hoe het eerste elftal presteert en na afloop even iets te drinken in de kantine."

Niet opgeven

Erkan is een trotse en hardwerkende ondernemer. Hij timmert flink aan de weg met zijn bedrijf Nova Badkamers en Keukens. "Ik hou niet van opgeven, neem graag risico´s en wil snel resultaat boeken", zegt hij over zichzelf. "De zaken gaan goed, maar het nadeel is wel dat ik soms te veel werk, waardoor ik ´s avonds geen energie meer heb om andere dingen te doen. Ik verheug me erop dat de club straks na de crisis weer helemaal open gaat. Dan kom ik graag even langs om te kijken hoe Johan en zijn mannen het doen."

Erkan begon al op zijn zestiende te werken. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende branches, koos hij voor een opleiding elektrotechniek. In 2015 begon de ondernemende Bunschoter voor zichzelf. "Eerst als elektricien, maar ik kwam er al snel achter dat mensen het fijn vinden als één aannemer zoveel mogelijk klussen in en rond het huis voor zijn rekening kan nemen. En dus ben ik allerlei vakmensen om me heen gaan verzamelen."

Wonen

De rest is geschiedenis. Nova Badkamers en Keukens is inmiddels een goedlopend bedrijf met een snel groeiend klantenbestand. Dat betekent niet dat Erkan achterover gaat leunen. Dat ligt niet in zijn aard. "De volgende stap is dat we ons ook in bredere zin met wonen bezig gaan houden; met meubels, tafels en stoelen dus. Ik wil daar ook een succes van maken. En ik hoop uiteraard dat Cobu Boys de komende seizoenen ook succesvol mag zijn."

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.novabadkamerskeukens.nl

Blij

Het bestuur is blij met de nieuwe sponsor. "Het is mooi dat we na Diverze opnieuw een bedrijf hebben gevonden dat zijn naam voor vier jaar aan onze mooie club wil verbinden", aldus bestuurslid Damion Dekkers.  "Erkan is een ambitieuze ondernemer. Zijn mentaliteit van 'altijd maar doorgaan en nooit opgeven' past goed bij de plannen die wij als bestuur voor ogen hebben voor de toekomst van Cobu Boys. Samen hopen we er een mooie en succesvolle tijd van te maken."

GET IN TOUCH!

Tijd voor een nieuwe badkamer of keuken?