Eda Yalcin

Eda Yalcin is werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens en is verantwoordelijk voor de administratie en financiën. Eda is iedere woensdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in de showroom.

Bio

Eda Yalcin is werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens en is verantwoordelijk voor de administratie en financiën. Ze is gehuwd en heeft drie kinderen, een zoon en twee dochters. Eda is geboren en opgegroeid in Hilversum en is sinds 2012 woonachtig in Bunschoten-Spakenburg.  

Achtergrond
Eda heeft haar opleiding Commerciële Economie afgerond. Sinds 2012 werkte ze voor een verzekeringsmaatschappij als schadebehandelaar motorrijtuigen. Ondertussen startte haar man Erkan een eigen onderneming. Vanwege de werkdruk heeft Erkan haar gevraagd om het team bij NOVA Badkamers & Keukens te versterken. De overweging die gemaakt moest worden was erg moeilijk, ze had immers een baan waar ze met plezier werkte. Ook met haar collega's had ze het erg goed.


De overstap
Eda deed al naast haar baan bij de verzekering vrijwillig de administratieve taken van NOVA Badkamers & Keukens. Ze merkte toen al op dat ze door de toenemende drukte onvoldoende tijd had voor alle taken die op haar af kwamen. Met het aanbod van Erkan kon ze privé en zakelijk beter combineren, met haar baan bij de verzekering werd dit met de tijd lastiger. Ze besloot de overstap te maken naar NOVA Badkamers & Keukens en heeft haar kennis uitgebreid met de keukens.


Aanwezigheid
Eda is iedere woensdag t/m vrijdag aanwezig in de showroom. Wanneer het werk er om vraagt is ze extra aanwezig.

Download CV