Ekin Noroglu

Ekin Naroglu is werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens als onze badkamerspecialist. Hij verwelkomt u in onze showroom en helpt u graag met uw nieuwe badkamer!

Bio

Ekin Naroglu is werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens als onze badkamerspecialist. Hij is gehuwd en is sinds 2020 woonachtig in Rotterdam. Ekin is geboren en opgegroeid in Bunschoten-Spakenburg. Ekin heeft zijn opleiding Detailhandel afgerond en is werkzaam geweest in de detailhandel.


De benadering

Ekin en Erkan zijn samen opgegroeid en kennen elkaar sinds hun jeugd. In 2018 werd Ekin door Erkan benaderd met de vraag of hij het team van NOVA wilde versterken. Ekin zat echter in een dilemma. Hij had een baan bij een grote modeketen waar hij zekerheid had en werd gevraagd door een bekende voor een nieuw startend bedrijf waar het nog onduidelijk was of deze überhaupt succes zou hebben. Ekin zag toch wel een kans om ervaring op te doen en te groeien. Hij besloot om het risico te nemen en het aanbod van Erkan te accepteren. Achteraf heeft Ekin totaal geen spijt van zijn keuze die hij destijds heeft gemaakt. Hij merkt dat het bedrijf groeit en dat hij meegroeit met het bedrijf.


Hart voor de zaak

Zelf geeft Ekin aan dat het familiesfeer dat in het bedrijf hangt nergens anders te vinden is. NOVA is een jong en informeel bedrijf en iedereen kan zichzelf zijn. "De collega’s en Erkan geven mij het gevoel dat ik erbij hoor, hierdoor voel ik me erg gewaardeerd" geeft hij aan. Hierdoor komt hij met veel plezier naar zijn werk en heeft naar zijn eigen zeggen “een hart voor de zaak”. Ook vindt hij het leuk om met mensen in contact te komen. Ekin ziet zich dan ook voorlopig bij het bedrijf wel zitten.


Aanwezigheid
Ekin is iedere dinsdag tot en met zaterdag aanwezig in onze showroom. Hij verwelkomt u in onze showroom en helpt u graag met uw nieuwe badkamer!

Download CV