Ellis Keklikci - Van Rooijen

Ellis Keklikci - Van Rooijen is werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens als onze keukenspecialist. Ze is erg enthousiast om u te verwelkomen en helpt u graag met uw nieuwe keuken!

Bio

Ellis Keklikci - Van Rooijen is werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens als onze keukenspecialist. Ze is gehuwd, heeft twee zonen en is sinds haar jeugd woonachtig in Bunschoten-Spakenburg. Naast haar werk vindt ze het erg leuk om tijd door te brengen met haar gezin en haar paard.


Achtergrond
Nadat Ellis haar opleiding Receptioniste/telefoniste met succes heeft afgerond, heeft ze eerst gewerkt in de verzekeringssector. Omdat ze toch graag wat meer contact wilde hebben met mensen, is ze zes jaar geleden begonnen als keukenspecialist bij een bekende keukenketen. Op een gegeven moment kwam NOVA Badkamers & Keukens op haar pad. Ze vond het geen slecht idee om eens navraag te doen of NOVA Badkamers & Keukens op zoek is naar een keukenspecialist. De showroom was immers 'om de hoek' en de combinatie met haar privé zou dat best makkelijk voor haar zijn.


De overstap
Op een dag stapte ze naar binnen in de showroom en wilde ze haar vraag stellen. Het bleek dat Erkan, haar oude klasgenoot van de basisschool, de eigenaar is van het bedrijf. Ellis kreeg ook te horen dat er inderdaad een vacature vrij is voor een keukenspecialist. Ze heeft daarom besloten een overstap te maken in haar carrière. Vanaf 1 september 2020 is Ellis werkzaam bij NOVA Badkamers & Keukens en zal ze de belangstellenden helpen met een nieuwe keuken.


Keukens

Ellis geeft aan dat ze haar vak erg leuk vindt. "Je creëert iets moois voor mensen waar ze jarenlang plezier mee zullen hebben", geeft ze aan. "Het werk is afwisselend omdat niet ieder keuken en klant hetzelfde is. Het klantencontact is ook erg leuk omdat elke klant een eigen idee heeft, het is erg leuk om samen een droomkeuken voor klanten te realiseren."
Daarnaast vindt ze het erg leuk om aan klanten te vertellen over de apparaten, de nieuwste snufjes en de opties, zoals ze dat zelf aangeeft.


Aanwezigheid

Ellis is iedere dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig in onze showroom. Ze is erg enthousiast om u te verwelkomen en helpt u graag met uw nieuwe keuken!

Download CV